EN
Sve kategorije

Početna> O nama > O nama

AFEN VENDING MACHINE Co, Ltd.

AFEN je vrhunski proizvođač i trgovačka kompanija koja je u ovoj industriji već više od 11 godina, specijalizirana za razvoj, proizvodnju i marketing srodnih proizvoda u oblasti samouslužne tehnologije. Kao vodeći dobavljač sistemskih rješenja isplativih prodajnih mašina sa naprednim tehničkim sposobnostima i ogromnim proizvodnim kapacitetom. AFEN je jedna od vending kompanija specijaliziranih za proizvodnju visokokvalitetnih i isplativih automata, sa 24-satnim bespilotnim samouslužnim rješenjem i uslugom, koji su stvorili veliku vrijednost za mnoge naše kupce.

 • Proizvodna radionica

  Proizvodna radionica

 • Godišnji kapacitet proizvodnje do 100,000 jedinica

  Godišnji kapacitet proizvodnje do 100,000 jedinica

 • Snažan kapacitet proizvodnje metalnih ploča

  Snažan kapacitet proizvodnje metalnih ploča

 • Profesionalni automatski rad na montažnoj liniji

  Profesionalni automatski rad na montažnoj liniji

AFEN ima nezavisnu osnovnu tehnologiju i održivi centar za istraživanje i razvoj, domaću naprednu liniju za proizvodnju limova, automatsku liniju za prskanje za zaštitu okoliša, liniju za finalnu montažu i razne vrste precizne CNC opreme za testiranje.

AFEN je posvećen izgradnji visokokvalitetne globalne proizvodne baze automata i pružanju visokokvalitetnih i svih vrsta proizvoda za automate u svijetu, s odgovarajućim podjelima proizvoda i profesionalnim samouslužnim maloprodajnim rješenjem za različite potrebe kupaca, osiguravajući vrhunske detalje o proizvodima. , visoka integracija proizvoda, izvanredne performanse, velika stabilnost i pouzdanost i jednostavno održavanje.